PORuAP i PORuUP – termin i plan radionice

by arh505

Poštovani studenti,

Obaveštavamo Vas da su ponuđene dve opcije kao tema radionice koju će voditi profesor Mark Žuber iz Holandije:

  • Projekat staklene bašte (greenhouse) u okviru kompleksa zgrada FTN-a. Zadatak studenata je prouče i mogućnosti pozicioniranja staklene bašte u okviru kompleksa zgrada FTN-a (uz postojeći objekat, na krovu postojećeg objekta, slobodnostojeća struktura…). Rad je predviđen u grupama koje čine najviše tri člana. (Studenti koji su spremni da obimnije istražuju, u obzir mogu uzeti studentski kampus kao lokaciju).
  • Ukoliko student želi da učestvuju na konkursu, ponuđena je opcija učešća na studentskom konkursu: ‘Future of the Conservatory’ Design Competition. Studenti koji se odluče za ovu opciju, predviđeno je da projekat rade individulano (uslov konkursa). Informacije i uslovi konkursa se mogu preuzeti na: http://www.davidsalisbury.com/conservatory-competition.htm

Mole se studenti da se odluče za jednu od dve ponuđene opcije, i da svoju odluku saopšte u četvrtak, 08.05.2014. u terminu predavanja. Studenti koje se odluče za prvu opciju, važno je da do navedenog termina formiraju svoj tim. Grupe mogu biti formirane i od studenata koji slušaju različite izborne predmete (Poruup ili Poruap).

Terminski plan radionice:

  • Petak, 09.05.2014., Predavanje profesora Mark Žubera sa početkom u 17h., AH1
  • Subota 10.05.2014., Radionica, početak u 9h., učionice AH2, AH3, AH4, AH5, AH6

Iz kabineta

 

 

 

 

 

Advertisements